Fish

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

Αρνάκι Ριγανάτο Κατσαρόλας

Υλικά:

  1. 1 μπουτάκι αρνί
  2. 20 μικρές στρογγυλές πατάτες
  3. 5 ντομάτες
  4. 1 ποτήρι του νερού χυμό λεμονιού
  5. 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
  6. 4-5 δοντάκια σκόρδο
  7. 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  8. αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβετε το κρέας σε μερίδες. Σε μια λεκάνη, το αλατίζετε μαζί με τις πατάτες. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι μαζί με όλα τα υλικά. Τέλος, προσθέτετε το χυμό λεμονιού και αφήνετε το φαγητό να βράσει με λίγο νερό για περίπου 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά. Το φαγητό πρέπει να πιει όλο το νερό και να χυλώσει. Σερβίρεται ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου